Αν θέλετε να φαίνεστε υπέροχη κάτω από χαμηλό φωτισμό, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ των ματιών μπορεί να είναι αρκετά δραματικό για μια βραδινή έξοδο χωρίς να είναι βαρύ, περίπλοκο ή υπερβολικό. Για να δημιουργήσουμε όμορφα cat eyes, δεν χρειάζεται πάντα να βάζουμε πενήντα στρώσεις liner. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν το Pretty Easy Eye Palette, το οποίο έχει οκτώ nude αποχρώσεις γυμνών και περίπου ένα εκατομμύριο τρόπους για να τις φορέσετε. Η Color Pro της Clinique Florrie White σας δείχνει ένα από αυτούς τους τρόπους πιο κάτω. Δέστε πόσο εύκολο είναι!Βήμα προς Βήμα:

Βήμα 1: Εφαρμόστε την σκιά σε απόχρωση matte ivory, στην εσωτερική γωνία του ματιού σας. Με αυτό τον τρόπο κάνετε γενικότερα την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο φωτεινή.

Βήμα 2: Εφαρμόστε την σκιά σε απόχρωση matte bone σε όλο το βλέφαρο για να ετοιμάσετε την βάση του χρώματος.

Βήμα 3: Δώστε το σχήμα που θέλετε εφαρμόζοντας μια απόχρωση σε medium-chocolate και λίγο shimmer στην εξωτερική γωνία του ματιού, δημιουργώντας μια απαλή γωνία ή απλά το σχήμα που θέλετε.

Βήμα 4: Εφαρμόστε την ίδια απόχρωση κάτω από την κάτω γραμμή βλεφαρίδων. Το λίγο shimmer που περιέχει η σκιά αυτή δεν φαίνεται πολύ σε χαμηλό φως αλλά θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο.

Βήμα 5: Για να δημιουργήσετε διαφορετικές σκιάσεις, χρησιμοποιήστε την σκιά σε απόχρωση silver στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Βήμα 6: Ολοκληρώστε το look εφαρμόζοντας δύο στρώσεις μάσκαρα σε μαύρη απόχρωση ανοιγοκλείνοντας τις βλεφαρίδες σας για να δώσετε ακόμη περισσότερη έμφαση. Τόσο απλό, δεν είναι;

Shop the Story

 •  
   
   
 • Clinique Cyprus
  Pretty Easy Eye Palette
  €49.00
 •