Ποιος είπε ποτέ ότι τα smokey eyes πρέπει να είναι υπερβολικά; Αγαπάμε αυτό το λαμπερό, σοκολατένιο look που πετυχαίνει ακριβώς τη σωστή ισορροπία, χαρίζοντας σας μυστήριο χωρίς να είναι υπερβολικό. Το All About Shadow Quad σε απόχρωση Pink Chocolate κάνει τη δημιουργία αυτού του look ότι πιο εύκολο. Έχει τέσσερις αποχρώσεις από shimmery ροζ και καφέ χρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, έτσι είναι αδύνατο να κάνετε λάθος. Δέστε πώς θα το πετύχετε:Βήμα 1: Εφαρμόστε ένα smokey liner.

Διαγράψτε την πάνω και κάτω σειρά βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας το Quickliner for Eyes Intense σε απόχρωση Intense Plum, μια βαθιά δαμασκηνή απόχρωση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν η γραμμή δεν είναι τέλεια, γιατί αμέσως μετά θα την μουτζουρώσετε λιγάκι.Βήμα 2: Δημιουργείστε ένα απαλό, shimmery καμβά.

Εφαρμόστε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά από την παλέτα All About Shadow Quad σε απόχρωση Pink Chocolate, ένα ιριδίζον ροζ, aπάνω σε όλε το βλέφαρο, δημιουργώντας μια ουδέτερη βάση.

Βήμα 3: Εφαρμόστε μια σοκολατί-καφέ σκιά.

Στην συνέχεια, εφαρμόστε μια πιο σκούρα απόχρωση για να προσθέσετε βάθος. Δημιουργείστε το σχήμα του γράμματος “C”, αρχίζοντας από την κόγχη του ματιού μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού σας και πάνω από την γραμμή βλεφαρίδων, αναμειγνύοντας καλά.Βήμα 4: Δώστε έμφαση στο κέντρο των βλεφάρων.

Αναμείξτε καλά τις δύο πιο ανοιχτόχρωμες ροζ σκιές της παλέτας και εφαρμόστε στο κέντρο των βλεφάρων. Αυτό θα ενισχύσει το σχήμα των ματιών σας και θα κάνει το όλο look πιο φωτεινό.Βήμα 5: Δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες σας.

Κανένα smokey eye δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς πλούσιες βλεφαρίδες. Εφαρμόστε δύο στρώσεις από το Lash Power Mascara Long-Wearing Formula στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, ανοιγοκλείνοντας τα μάτια και συγχρόνως μετακινώντας το ραβδί κατά μήκος των βλεφαρίδων για να προσθέσετε όγκο.

Βήμα 6: Ισορροπήστε τα έντονα μάτια με γυμνά χείλη και μάγουλα.

Εφαρμόστε απαλά το Cheek Pop σε απόχρωση Ginger Pop κατά μήκος των μήλων των μαγούλων και το Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss σε απόχρωση Normous Nude, ένα διάφανο nude χρώμα, στα χείλη.

Tip: Πάντα να εφαρμόζεται πρώτα την σκιά στα μάτια σας και μετά το ρουζ στα μάγουλα. Με αυτό τον τρόπο, αν πέσουν υπολείμματα σκιάς την ώρα που την εφαρμόζετε, θα μπορέσετε να την σκουπίσετε χωρίς να χαλάσετε το υπόλοιπο σας μακιγιάζ.

Shop the Story

 • Clinique Cyprus
  Quickliner™ For Eyes Intense
  €22.50
 • Clinique Cyprus
  All About Shadow™ Quad
  €42.50
 • Clinique Cyprus
  Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula
  €24.00