Η Clinique επαναπροσδιόρισε το εικονικό και αγαπημένο σε πολλούς, Dramatically Different Lipstick, εκσυγχρονίζοντας το σε μια νέα κρεμώδη φόρμουλα και μυτερή άκρη .

Το Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour δίνει κάτι περισσότερο από χρώμα. Δημιουργεί ομαλότερα και πιο καθορισμένα χείλη. Το νέο κραγιόν έχει μαλακτική δράση, λειαίνει και καθορίζει τα χείλη ενώ χαρίζει χρώμα μακράς-διάρκειας έως και 8 ώρες. Χαρίζει άμεσα και όλη-μέρα ενυδάτωση μέσα από την τεχνολογία διατήρησης υγρασίας.

Τα χείλη άμεσα δείχνουν πιο λεία με την προσθήκη σφαιρικών οπτικών που γεμίζουν τις γραμμές ενώ η ανάλαφρη υφή του δεν τονίζει ή εγκαθίσταται σε γραμμές και ρυτίδες! Προσφέρει δηλαδή χρώμα αλλά και φροντίδα με κάθε πέρασμα στα χείλη!Μακροπρόθεσμα τα χείλη γίνονται πιο καθορισμένα και λειαίνονται, χάρη στον κεντρικό πυρήνα γεμάτο με πεπτίδια και μαλακτικά συστατικά λείανσης για τα χείλη.

Το νέο Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour είναι σχεδιασμένο σαν ραβδίο που στενεύει δίνοντας έτσι ακρίβεια στην εφαρμογή σε χείλη οποιουδήποτε μεγέθους/όγκου και λαξευμένη γωνία που κάνει εύκολο τον καθορισμό του τόξου των χειλιών.

Προσφέρει κράτημα-που διαρκεί, δεν ξεφλουδίζει και δεν «τρέχει».Η Clinique έχει λανσάρει 50 σύγχρονες αποχρώσεις - νέες και αναβαθμισμένες υπάρχοντες αποχρώσεις οι οποίες θα προσφέρονται διαδικτυακά για την 50η επέτειο της μάρκας! Οι 30 από αυτές τις αποχρώσεις πουλιούνται σε διαλεγμένα καταστήματα ανά το παγκόσμιο και οι 12 από αυτές είναι διαθέσιμες τώρα και στην Κύπρο! Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από χρώμα του δέρματος μέχρι έντονα, κρεμώδεις και γυαλιστερά!

Εφαρμόζεται σε καθαρά, στεγνά χείλη για φυσική έως πλήρη κάλυψη για ένα look με απαλή γυαλάδα!

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Δερματολογικά Ελεγμένα.