Νέο
Foundation για Ενυδάτωση και Επανόρθωση

Τι Είναι: Ένα foundation υψηλής κάλυψης που προσφέρει ανάλαφρη ενυδάτωση, «γεμίζει» την επιδερμίδα ενώ βελτιώνει ενεργά την απαλότητα, την υφή και τον τόνο για μια πιο νεανική όψη.

Τι Προσφέρει:
• Αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε, από ένα foundation που δεν φαίνεται. Παρατηρείστε ορατή βελτίωση στην απαλότητα, στην υφή και στον τόνο της επιδερμίδας σε μόλις 10 ημέρες. • Άμεσα, η επιδερμίδα φαίνεται αψεγάδιαστη, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο φωτεινή, με ενυδατική άνεση που μπορείτε να νιώσετε.

• Μετά από χρήση 4 εβδομάδων, βοηθά στη λείανση της επιφάνειας της επιδερμίδας χάρη στα ισχυρά πεπτίδια, όπως το Acetyl Hexapeptide-8 (γνωστό και ως Argireline) και Acetyl Hexapeptide-12.

• Προσφέρει άψογη και ανάλαφρη, υψηλή κάλυψη για 24 ώρες χωρίς να εγκαθίσταται σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες ή να έχει αποτέλεσμα μάσκας.

• Χαρίζει 24-ώρες συνεχή ενυδάτωση που «γεμίζει» την επιδερμίδα χάρη στις τεχνολογίες ενυδάτωσης που υπάρχουν και στην οικογένεια Moisture Surge. Το Υαλουρονικό οξύ «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης. Δείτε βελτίωση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας μετά από χρήση 10 ημερών και μετά από χρήση 4 εβδομάδων!

• Αναδεικνύει τη διακριτική εσωτερική λάμψη της επιδερμίδας και βελτιώνει την καθαρότητα και την υφή της χάρη στο Σαλικυλικό Οξύ.Για Ποιον Είναι: Πολύ Ξηρή, Ξηρή έως Μικτή Επιδερμίδα. (Τύπος Επιδερμίδας 1, 2, & 3).

Κάλυψη: Υψηλή κάλυψη | Τελείωμα: Φυσικό

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε μικρή ποσότητα ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω χρησιμοποιώντας πινέλο foundation ή τα ακροδάχτυλα. Απλώστε και αναμίξτε καλά στις γωνίες, μπορείτε να «χτίσετε» όση κάλυψη χρειάζεστε. Ολοκληρώστε με πούδρα, εάν επιθυμείτε επιπλέον κάλυψη. Αφαιρείται με προϊόν ντεμακιγιάζ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ EVEN BETTER REFRESH HYDRATING & REPAIRING MAKEUP.
Επιδερμίδα που φαίνεται νεότερη με τη βοήθεια της επιστήμης. Για γυναίκες που αναζητούν ένα όμορφο, αψεγάδιαστο foundation που διαρκεί. Τελειοποιεί άμεσα την επιδερμίδα. «Γεμίζει» στη στιγμή την επιδερμίδα. Σχεδιασμένο να δίνει ενυδάτωση που βοηθά στη λείανση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης. Αποτελέσματα ορατά, από ένα foundation που δεν φαίνεται.
Το Even Better Refresh Hydrating & Repairing Makeup χαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί για 24 ώρες. Συνεχίζει να ενυδατώνει όσο το χρησιμοποιείτε. Όμορφη, υψηλή κάλυψη με φυσική, ανάλαφρη όψη που τη βλέπετε και τη νιώθετε. Ο συνδυασμός ενεργών πεπτιδίων, όπως η Argireline, βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει λεία και να λάμπει. Η καθαρότητα και η λάμψη της αποκαθίστανται με την πολλαπλή χρήση ενώ αποκαλύπτεται μία φωτεινότερη πλευρά της επιδερμίδας σας χάρη στο συνδυασμό δραστικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένου του σαλικυλικού οξέος. Δεν εγκαθίσταται στις λεπτές γραμμές του προσώπου. Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις.

Γνωρίστε την πρόκληση 10 ημερών του Even Better: βελτίωση στην υφή, λείανση και χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σε μόνο 10 ημέρες.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

• Στα βασικά δραστικά συστατικά της σύνθεσης υπάρχει ένας συνδυασμός που «γεμίζει» την επιδερμίδα και με τη συνεχή χρήση την κάνει πιο λεία, αντιστρέφοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης.
• Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης μοναδική τεχνολογία ενυδάτωσης (sodium polysparate, γλυκερίνη, τρεχαλόζη, υαλουρονικό νάτριο κ.ά.) που χρησιμοποιούνται και στις βασικές φροντίδες περιποίησης της επιδερμίδας, όπως στη Moisture Surge Concentrate και Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Χαρίζει εξαιρετική άμεση, 24-ώρες συνεχής ενυδάτωση.

• Το Σαλικυλικό Οξύ κάνει ήπια απολέπιση όσο το φοράτε και αποκαλύπτει μία πιο λαμπερή πλευρά της επιδερμίδας σας.