ο ισχυρός αυτός ορός καταπολεμά ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες μέσα από τρείς διαφορετικούς άξονες δράσης. Ενυδατώνει για να «γεμίσει» λεπτές γραμμές, επανορθώνει για να βοηθήσει στη μείωση του βάθους των ρυτίδων και ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο για ορατή επανόρθωση της επιδερμίδας. Δημιουργημένος για υψηλή αποτελεσματικότητα ενώ είναι αρκετά ήπιος για καθημερινή χρήση δύο φορές την ημέρα. Όλες οι γραμμές και οι ρυτίδες δεν είναι ισοδύναμες. Αντιμετωπίστε έξυπνα τις ρυτίδες με τον Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum.

Τι Δηλώνουν οι Γυναίκες:

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: 84% των γυναικών δήλωσε μείωση της όψης βαθιών ρυτίδων μέσα σε 10 μέρες*
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: 94% των γυναικών δήλωσε πιο λεία αίσθηση επιδερμίδας σε 10 μέρες*
ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 87% των γυναικών δήλωσε επιδερμίδα με πιο σφριγηλή αίσθηση σε 10 μέρες*
*Μελέτη Καταναλωτών σε 358 γυναίκες μετά από χρήση του προϊόντος για 10 μέρες

Τι Θα Παρατηρήσετε:

Άμεσα: Η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και για όλη την ημέρα, βοηθώντας να απαλυνθεί η όψη λεπτών γραμμών αφυδάτωσης.

Μετά από 10 μέρες: Η επιδερμίδα αναδεικνύεται πιο φωτεινή και αποκτά λεία αίσθηση. Οι λεπτές γραμμές, σε όλο το πρόσωπο, αλλά κυρίως οι πιο έντονες στο ανώτερο τμήμα του μετώπου, μειώνονται ορατά. Οι έντονες ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά.

Σε 4 εβδομάδες: Η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και αίσθηση, πιο σφριγηλή και με περισσότερη ελαστικότητα . Η λάμψη ενισχύεται. Ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας να φαίνεται πιο ομοιόμορφος, με ορατή μείωση συνολικά των υπερμελαγχρώσεων. Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζουν τις επόμενες 8, 12 και 16 εβδομάδες.

Σε 16 εβδομάδες: Παρατηρήστε 32% ορατή μείωση στις επίμονες γραμμές.* *Γραμμές έκφρασης στο ανώτερο τμήμα του προσώπου. Κλινική μελέτη σε 69 γυναίκες.Τι Κάνει:

• CL1870 Laser Focus™ Complex- Ένα σύμπλοκο πεπτιδίων, ενίσχυσης κολλαγόνου και καταπραϋντικών συστατικών που βοηθά ορατά στην επανόρθωση πολλαπλών βαθμίδων γραμμών και ρυτίδων, ενισχύοντας την στήριξη της επιδερμίδας ενάντια στις γραμμές.
o Ακετυλοεξαπεπτίδιο- 8:Ένα πεπτίδιο που βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη μείωση της όψης των γραμμών έκφρασης.
o Palmitoyl Tripeptide-1/Palmitoyl Tetrapeptide-7: τα δύο αυτά πεπτίδια λειτουργούν συνεργιστικά για να ενισχύσουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
o Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος: Συμβάλλει στη ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου.
o Καφεΐνη: συστατικό ενάντια στον ερεθισμό που βοηθά καταπραΰνοντας και κατευνάζοντας την επιδερμίδα.
o Εκχύλισμα Άλγης: Καταπραΰνει και ηρεμεί την επιδερμίδα για να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του αποτελέσματος ερεθισμού για βέλτιστη δράση.

• Ρετινοειδές Επόμενης Γενιάς (παράγωγο ΒιταμίνηςA): είναι παράγωγο της ρετινόλης που βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, προάγοντας το φυσικό κύκλο ανανέωσης των κυττάρων για ομοιόμορφη όψη και λιγότερο εμφανείς ρυτίδες. Είναι επίσης ήπιο για την επιδερμίδα και κατάλληλο για καθημερινή χρήση δύο φορές την ημέρα.
• Υαλουρονικόνάτριο: Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα βασικά συστατικά της εξωκυττάριας ουσίας που συμβάλλει στην ελαστικότητα και στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Αυτό το συστατικό βοηθά στη ρύθμιση και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένη και σφριγηλή, γεγονός που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της όψης λεπτών γραμμών και γραμμών αφυδάτωσης.

Σε Ποιους απευθύνεται: Σε όλους τους τύπους επιδερμίδας (1,2,3,4)Χρήση:
• Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε στην επιδερμίδα ποσότητα ίση με 1-2 πατήματα της αντλίας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Συνεχίζετε με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα Clinique ημέρας/νύχτας. Οι δερματολόγοι μας συνιστούν ελάχιστη προστασία από τον ήλιο SPF 15 καθημερινά, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά σημάδια γήρανσης. Σημαντικό: Μην εφαρμόζετε προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη ενώ χρησιμοποιείτε το Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum.

• Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο. Φροντίστε να εφαρμόσετε αντηλιακό με δείκτη SPF15 ή υψηλότερο, κατά τη διάρκεια χρήσης και μία εβδομάδα μετά τη διακοπή της. Σημειώστε ότι ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως ο άνεμος ή το κρύο, ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς. Λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατεύσετε το πρόσωπο και τηνεπιδερμίδα σας.

• Το Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serumέχει σχεδιαστεί για υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Ωστόσο, η ανοχή σε συνθέσεις με ρετινοειδή μπορεί να διαφέρει. Εάν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά ρετινόλη/ρετινοειδή, μπορεί να αντιμετωπίσετε ήπια ερυθρότητα, αίσθηση καύσου ή απολέπιση. Αυτές οι καταστάσεις είναι φυσιολογικές και προσωρινές ενδείξεις ότι η σύνθεση λειτουργεί. Εάν αντιμετωπίζετε αυξημένη δυσφορία κατά τη χρήση, εφαρμόζετε μία φορά κάθε δεύτερη μέρα μέχρι να προσαρμοστεί η επιδερμίδα σας.

• Για καλύτερη χρήση, εξετάστε τα ακόλουθα- Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό όπως το Clinique Extra Gentle Cleansing Foam. Περιορίστε την απολέπιση. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την Clarifying Lotion, ίσως θελήσετε να μεταβείτε στην επιλογή Clarifying Lotion 1.0, με πιο ήπια σύνθεση. Εφαρμόζετε επιπλέον ποσότητα ενυδατικής κρέμας, όπως η Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator, για επιπλέον ενυδάτωση.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SMART CLINICAL REPAIR™ WRINKLE CORRECTING SERUM:

Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες με τρείς τρόπους. Το Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum είναι ειδικά δημιουργημένο για να εστιάζει στην καταπολέμηση των πολυδιάστατων λεπτών γραμμών. Από τις πρώτες λεπτές γραμμές μέχρι τις ρυτίδες έκφρασης, η σύνθεση αυτή των τριών τεχνολογιών αιχμής δημιουργήθηκε προκειμένου να τις αντιμετωπίσει μέσα από τρεις διαφορετικούς άξονες: ορατή επανόρθωση, ανανέωση της υφής της επιδερμίδας και δράση «γεμίσματος». Ο Clinique Smart Clinical Repair™ σχεδιάστηκε από μία ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων και από τους Κορυφαίους Δερματολόγους μας. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με συστατικά αντιγήρανσης και συμπεριλαμβάνει το εξειδικευμένου Σύμπλοκο CL 1870 Laser Focus™. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες δεν είναι όλες ισοδύναμες. Αντιμετωπίστε τις με το Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, τον πιο εξελιγμένο ορό αντιγήρανσης της Clinique.