Η Smart οικογένεια δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Ξεκινήστε τη διαδικασία αντιγήρανσης με την πολυδιάστατη δράση της ρετινόλης. Αναζωογονεί, επανορθώνει, αποκαθιστά. Αυτή η αποτελεσματική, αλλά παράλληλα και θρεπτική, περιποίηση προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για ορατή αναζωογόνηση, λείανση της υφής της επιδερμίδας, μείωση της όψης των πόρων, επανόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ͘ ενώ βοηθά ορατά τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Τι Θα Δείτε:
Άμεσα:
• Βελτίωση στη φωτεινότητα της επιδερμίδας
• Βελτίωση στην ενυδάτωση

Μετά από 1 εβδομάδα:
• Μειώνεται η όψη των πόρων

Σε 4 εβδομάδες:
• Επιδερμίδα με πιο λεία αίσθηση

Σε 8 εβδομάδες:
• Ορατή μείωση σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες
• Πιο ομοιόμορφος χρωματικός τόνος επιδερμίδας

Σε 12 εβδομάδες:
• Βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας
*Κλινική μελέτη σε 27 γυναίκες, μετά από 12 εβδομάδες.Τι Κάνει:

• Ρετινόλη – η καθαρή μορφή Βιταμίνης Α. Ένα τόσο αποτελεσματικό και ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό το οποίο εμπιστεύονται και προτείνουν οι δερματολόγοι. Η Ρετινόλη είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας.

• Σύμπλοκο Ενίσχυσης Νεότητας – με Aκετυλο-εξαπεπτίδιο-8, Νιασιναμίδη, Εκχύλισμα Sigesbeckia Orientalis, και Ασκορβικό Οξύ: αυτό το Σύμπλοκο συστατικών Ενίσχυσης Νεότητας βοηθά στην αντιμετώπιση της εικόνας γήρανσης της επιδερμίδας μέσα από μία πολλαπλών επιπέδων προσέγγιση ανανέωσης.

• Κατευναστικό Ενυδατικό Σύμπλοκο - με Υαλουρονικό Νάτριο, Γλυκερίνη, Ουρία, Βούτυρο Μάνγκο, Φύτρο Σίτου και Κριθάρι, Σκουαλένιο, Καφεΐνη και Βιταμίνη Ε: αυτό το Κατευναστικό Ενυδατικό Σύμπλοκο εγχέει στην επιδερμίδα ενυδάτωση χάρη στο συμπυκνωμένο διάλυμα υαλουρονικού οξέος και άλλων γνωστών ενυδατικών δραστικών συστατικών, κάνοντας την χρήση της ρετινόλης μία ευχάριστη εμπειρία που χαρίζει άνεση, καθώς αντισταθμίζει την ξηρότητα.


Για Ποιον Είναι: Ερεθισμός, ξηρότητα, ερυθρότητα και φωτοευαισθησία – είναι συχνές αντιδράσεις στην χρήση ρετινόλης. Η ρετινόλη δεν είναι κατάλληλη για όλους και η ανοχή σε αυτήν μπορεί να διαφέρει ανά άτομο.

Τρόπος Χρήσης:

• Εφαρμόζετε ποσότητα ίση με το μέγεθος ενός μπιζελιού (0.25g) σε καθαρή επιδερμίδα το βράδυ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για τις πρώτες δύο εβδομάδες προτείνουμε χρήση κάθε δεύτερο βράδυ, στη συνέχεια ακολουθήστε χρήση κάθε βράδυ.

• Η Smart Night Clinical™ MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol έχει δημιουργηθεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Ωστόσο, η ανοχή της κάθε επιδερμίδας στη ρετινόλη ποικίλει. Όσοι τη χρησιμοποιούν για πρώτη φορά, αλλά και εκείνοι που έχουν πιο ξηρή επιδερμίδα ίσως θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν κάθε δεύτερο βράδυ για περισσότερο από δύο εβδομάδες, δίνοντας έτσι στην επιδερμίδα τους περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Ίσως νιώσετε ήπια ερυθρότητα, αίσθηση καύσου, νυγμού ή αποφολίδωση (απολέπιση). Αυτές οι συνθήκες είναι φυσιολογικές και προσωρινές ενδείξεις ότι η σύνθεση λειτουργεί. Αν αντιμετωπίσετε έντονη ενόχληση κατά τη χρήση, επιστρέψετε στη χρήση κάθε δεύτερο βράδυ, μέχρι η επιδερμίδα σας να προσαρμοστεί. Αυτή η προσαρμογή μπορεί να διαρκέσει μέχρι 4 εβδομάδες.

• Για επιπλέον άνεση, λάβετε υπόψη τα παρακάτω – Χρησιμοποιείτε ένα ήπιο προϊόν για τον καθαρισμό όπως το Clinique Extra Gentle Cleansing Foam. Περιορίζετε την απολέπιση. Αν χρησιμοποιείτε την Clarifying Lotion, ίσως επιλέξετε να την αλλάξετε με την Clarifying Lotion 1.0. Για περισσότερη ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε μία επιπλέον ενυδατική κρέμα πάνω από τη Smart Night Clinical™ MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol.

• Περιορίζετε την έκθεση στον ήλιο. Μην παραλείπετε την χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας SPF 15 ή υψηλότερο, την ημέρα για όσο χρησιμοποιείτε το προϊόν, και μία εβδομάδα μετά τη διακοπή της χρήσης του. Σημειώστε ότι έντονες καιρικές συνθήκες, όπως ο αέρας ή το κρύο, μπορεί να είναι πιο ερεθιστικές. Λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατεύσετε το πρόσωπο και την επιδερμίδα σας.

Για ακόμα πιο «έξυπνη» επιδερμίδα:
Για ορατά αποτελέσματα, συνδυάζετε τη Smart Night Clinical™ MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol με τη Smart Night™ Custom- Repair Moisturizer ή τη Smart Clinical™ MD Multi-Dimensional Age Transformer Creams το βράδυ. Το πρωί, χρησιμοποιήστε την Smart™ SPF15 Custom-Repair Moisturizer.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ CLINIQUE
Απλά. Με ασφάλεια. Αποτελεσματικά.
Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα.